Testimoni

Pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami. Agak-agak ada tak  gambar rakan anda di sini?




"Repair iMac on site pun diorang layan, call je"


"Dari Batu Pahat Sanggup datang JB sebab tengok diorang punya testimoni kat FB semuanya baik"


"Mula mula ingat nak tanya je, rupanya iphone pun diorang buat,apa lagi"


"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis di sini,bukan setakat komputer,iphone,ipad,smartphone semua diorang boleh buat"


"Ingat kan diorang ni repair laptop je, rupanya ipad pun diorang boleh bikin"


"Lepas repair macbook nak balik dah, sekali staff diorang bagi free gift daa"


"Dah pening phone punya screen dah berderai, cari lah diorang"
















































  



































No comments:

Post a comment