Video Tips & Tricks

Anda pengguna MAC?
Tak kesah lah Macbook, iMac, Mac Mini atau Mac Tong Sampah sekali pun

Semua sedia maklum kebanyakan komputer ada masalah dengan masalah overheat

Bagaimana ini boleh berlaku?

Apa jalan terbaik mengatasi masalah overheat pada Mac tanpa perlukan modified pada hardware?

Okay kami jelas kan, setiap laptop tak kesah lah apa brand yang korang pakai mesti ada sensor pada kipas dia, masalah utama ialah sensor tidak berfungsi dengan baik apabila laptop sudah panas kipas tidak laju atau sudah betul betul panas baru nak pusing laju

Jadi, bila terlalu panas, lama lama confirm chip, ic akan burn yang lagi parak bila korang terpaksa keluar duit yang banyak jika logic board rosak

Macam mana nak lajukan kipas pada Mac tanpa modifikasi hardware?

Tonton video tips kami, kalau rasa bermanfaat payung lah thumbs up, subscribe, tekan bell loceng, share kat kawan kawan, jangan lah pandai sorang je kan

Jom ikut step yang kami ajar kan, pelan pelan je layan tu (KHAS UNTUK MAC SAHAJA)



No comments:

Post a comment